Iratkozz fel hírlevelünkre...

...így nem maradsz le friss híreinkről, újdonságainkról!

bezár

február
2015
04

Felhasználási feltételek

A 3D Optika számára fontos, hogy megfelelő bizalmat ápoljon az oldal látogatóival. A jelen Felhasználási Feltételek a 3D Optika (Cégnév: Böröcz Péterné e.v., Székhely: 2600 Vác, Rácz Pál utca 5. 1/6., Adószám: 64214586-2-33, nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága) által a www.3doptika.hu, valamint a www.szemuvegemlesz.hu oldalt meglátogató felhasználók jogait, valamint kötelezettségeit tartalmazza.

Köszönjük, hogy meglátogatta az oldalunkat, reméljük, hogy minden fontos információt megtalál az
általunk forgalmazott termékekről, valamint a szolgáltatásinkról!

Felhívjuk minden internetező figyelmét a jelen honlap grafikai és tartalmi elemeivel kapcsolatban az alábbi információkra:

Adatkezelés

Jelen weboldal a magasabb felhasználói élmény valamint a hatályos jogszabályok értelmében cookiekat használ. Erről bővebb tájékoztatást a főoldal lap alján, Az adatvédelmi & jogi nyilatkozatokban olvashat.

Szellemi alkotáshoz fűződő jogok (Szerzői jogok)

A weboldalon a 3D Optika által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a 3D Optika. A weboldalon található anyagok előzetes engedély nélküli részben vagy egészben történő reprodukálása, módosítása, kereskedelmi célú felhasználása, vagy nyilvános bemutatása minden formában (online, illetve offline módon egyaránt) szigorúan tilos! A www.3doptika.hu illetve a www.szemuvegemlesz.hu oldalon megjelenő valamennyi írott vagy képi anyag engedély nélküli használata polgári jogi, illetve büntetőjogi következményeket vonhat maga után.

Felelősség

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a weboldalon található anyagok pontosságát biztosítsuk és elkerüljük az esetleges zavarokat. A 3D Optika nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.

A weboldal a Felhasználók kényelme céljából más weboldalak címeit is tartalmazhatja, amely a linkekre történő kattintással válik láthatóvá. A megosztott weboldalak tartalmára, illetve annak módosítására vonatkozólag a 3D Optikának semmilyen eszköz vagy módszer nem áll rendelkezésére, ezért a megosztott oldalakon található információk, adatok, grafikonok, képek, pontosságáért a 3D Optika semmiféle felelősséget nem vállal. A 3D Optika nem vállal felelősséget az ezen oldalak felhasználásából eredő bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen kárért, kiadásért illetve költségért, beleértve természetesen az adatvesztéssel kapcsolatos károkat és az elmaradt hasznot is.

Ezen okok miatt arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.

Változások

A 3D Optika a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. A felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

Irányadó jog és joghatóság

A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A 3D Optika nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.

A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

 

A felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.

Címkék

Megosztás