Iratkozz fel hírlevelünkre...

...így nem maradsz le friss híreinkről, újdonságainkról!

bezár

február
2021
24

Tökéletes látást szeretne?

Aki már viselt dioptriás szemüveget, az általában tisztában van vele, hogy épp közelre vagy távolra lát jobban, és azt is tudja, ha szemtengelyferdülésben szenved. De azt tudja-e, hogy vannak-e komplex fénytörési hibák a látásában?

Tökéletes látást szeretne?

A komplex fénytörési hibák „magasabb rendű rendellenességek”, melyek minden szemben egyediek, s melyeket egy szokásos fénytörés (hagyományos szubjektív vizsgálat) nem képes feltárni.

2007-ben a Carl Zeiss Vision bevezette a forradalmi i.Profiler-t. Ez az áttörést hozó technológia lehetővé teszi az Ön szemének részletes vizsgálatát, és egy optikai térkép kialakítását. A megismert adatoknak köszönhetően pedig személyre szabott precíziós lencsékkel tudjuk a látás legmagasabb fokát kínálni.

A vizsgálati adatok segítenek a szakértőknek olyan szemüveglencsét gyártani, amely tiszta éjszakai, szürkületi látást biztosítanak Önnek zavaró tükröződés vagy fényszórás nélkül.

Az i.Scription egy egészen új látási élményt nyújt, ahol a kitűnő kontraszt és mélységélesség mellett a színek hirtelen gazdagabbnak tűnnek majd.

A 3D Optikában végzett látásvizsgálat során az Ön 3D-s érzékelését – szemeinek együttes munkáját – szintén megvizsgáljuk. Majd ezt követően minden kapott adatot figyelembe veszünk, hogy a szemüveglencséje a leginkább az Ön szemére legyen szabva. Ez hatalmas előny és változás pl. egy kész olvasószemüveggel szemben.

Tudta, hogy a lencseillesztési hibák 40%-kal csökkenthetik az optikai teljesítményt?

Kényelmes látás csak akkor érhető el, ha a lencsék illeszkednek az Ön arcformájához, szemei helyzetéhez, a feje dőléséhez, orrához, stb.

A ZEISS Centrálási Technológia a keret és a lencsék elhelyezkedését a lehető legpontosabb, 1/10-ed milliméteres pontossággal számítják ki, hogy lencséi 100%-os teljesítményt nyújtsanak.

Optikánkban minden tulajdonságot és tényezőt megvizsgálunk és pontosan felmérünk.  

Jelentkezzen be még ma látásvizsgálatunkra!

Megosztás

Hozzászólások